Thursday, July 8, 2010

jadi pelakon!!!

actually video ni dah lama dah..~agak basi yer...tapi xper..yg penting ada
video ni hasil dari assignment subject customer retention and service recovery...
compulsory buat role play..so grup lisa pn kene wat gak~walaupun AGAK SEGAN untuk jadi seorang artis...
Lisa sangat lah drama queen....~makan ati artis2 wanita malaysia.. hahahaha
script hasil nukilan Lisa gak...and dibantu n diedit2 sdikit oleh ahli grup untuk memendekan jalan cerita..sebab cita ni kene 10 minit jer..tapi terlebih sikit..~alamak..terlebeh suda..

eh..apa yg Lisa membebel neh??
so...jalan cita nyer mcm ni...
Lisa seorang customer yang AMAT MENGADA2..~memang sesuai..
suddenly..something bad happen..(padan kat muka lisa)
so beauty salon tu pn wat la service recovery untuk settle suma nya..n jaga ati pelanggan..~mungkin ada company patut mempelajari sesuatu dari citer ni(kalau sesapa ingat kat post Lisa before ni ada membebel pasal sesuati.~cepat ingat!!!! )

video

No comments: