Tuesday, November 9, 2010

di petang 9 november 2010


pagi tadi lisa bangun dengan hati yang tak tenteram..
lisa rasa...akan dapat something jer arini...
so...lisa pegi kat lap top and "on" lap top..
ada 5 notification and 1 friend request and 1 message...
hati lisa tertarik dengan 1 message tu...
dari siapakah???lisa tertanya-tanya..adakah tu message yang lisa tunggu selama ini??
dengan tenang..lisa bukak notification dulu...tengok.
.~nothing interesting n perlu direply..
then friend request...~boleh la accept...sebab mutual friend banyak
then...usha-usha new update kat home...~pon tak banyak jugak..hurrrmmm..smbil2 tu tgok update someone..melalui home..so lisa fikir..tak kan tu message dari dia kot???sebab tak de ciri-ciri dia online dari home page...tapi hati lisa kuat cakap tu message yang lisa tunggu selama ni..
so..dengan hati berdebar-debar..lisa click message..then....
OMG...message tu memang dari orang yang lisa tunggu...terus menjerit-jerit kegembiraan..
housemate lisa yang ada time tu..sue and amal..terpinga-pinga tengok lisa..
lisa terus capai phone and call wani...
'wani..kun fa ya kun!!!..kalau Allah cakap nak jadi..jadilah...ingat tak apa aku cakap semalam?? n malam tadi aku ckp..aku rasa uneasy..mcm nak dapat something kat fesbuk nanti.."
tengok..apa yang lisa dok uneasy dari malam tadi terjawab..hehehehe..
so satu hari ni..lisa in a good mood and day..
makan tengahari pun dah jam 3 ptng macam tu..1 hari ni lisa spend masa depan lap top jerr
fesbuk>bleach>fesbuk

ni la keadaan fesbuk lisa..

then..tiba-tiba teringin nak makan ice-cream..
wah..it's time for strawberry ice cream...memang syok....dengan mood happy...makan ice cream plak..terasa nak nyanyi lagu "inikah cinta"
time ni dah tak fikir lagi diet-diet lagi...
diet?? owh berbicara tentang diet..lisa baru nak plan start minggu ni..
haiyooo..macam tak jalan jerr...it's ok la lisa...altalavista diet..bon voyage..hehehe

keadaan meja lisa time ni

owh...i wish i can an ice cream like this :

oowwwhh..sedapnya kalo dpt ice cream ni

oowwwhhh...i wish everyday i going to be like this...
happy always...


~~thinking for what happen next

5 comments:

KuNtUMaN NaiLofAr said...

centa telah terjatuh ke incek lisa??

tukang ngerepak said...

ha ah le'a
tergolek2 cintanya ini..
bukan stakat terjatoh jer...
hehehehe

tukang ngerepak said...
This comment has been removed by the author.
Farahana MT said...

sape sape sape????

tukang ngerepak said...

farah...
lak aku cita..
time kita jumpa